Succeshistorier​


Her kan se og læse mere om nogle af mine klienter og deres imponerende resultater. 

Gennem mange år er jeg kommet i mål med mine klienter, som har haft hver deres forskellige målsætninger.

Emil, 35 år

- Har tabt over 30 kg fedt

Det er sket med en livsstilsændring, hvor Emil er opstartet træning og sund kost (uden at tælle kalorier).
Herudover har Emil tabt sig 40 cm i taljen og 30 cm om hoften - og nå ja, han dødløfter op imod 150 kg!

Sandie, 36 år

- Tabte hele 71 kg og ændrede sit liv.

 

"Det har været en uvurderlig støtte for mig igennem mit 71 kg vægttab på 2 år. Det har været en benhård kamp at nå målet, og vi arbejder fortsat på at komme længere ned i kg og samtidig stramme op. Det har været team-effort hele vejen igennem, og jeg kan varmt anbefale ham både som kostvejleder og træner"

Michelle, 20 år

- Tabte sig 40 kg fedt

 

"Jeg startede hos Daniel for lidt over et år siden, det var både nervepirrende og så spændende dengang, og er i dag noget jeg på ingen måde fortryder. Daniel er ikke bare den hyggeligste at være hos, men han formår virkelig at støtte dig og forklare dig alt hvad du behøver, for at lykkedes og nå dit mål. Han er top engageret og der gik ikke lang tid før kiloerne raslede af mig, blot fordi at han fik sat mig ordenligt ind i alt hvad jeg skulle vide, omkring den situation jeg stod i og hvad det krævede at ændre på den. I dag er jeg som bare 21 årig, 40 kilo fedt lettere og alt den viden han har kunne tildele mig klogere. Jeg lever det liv som jeg drømte om, og er ikke i tvivl om, at på trods af jeg nu fortsætter eventyret alene, så er jeg aldrig helt alene, for han har givet mig så meget ros og råd, men vigtigst af alt, en relation hvor i han forsikrer mig om, at jeg altid kan skrive hvis jeg har problemer og brug for hjælp. Det er den fedeste følelse og noget som gør hans arbejde og ham selv så unik. Jeg vil altid og har allerede henvist mange til ham.
Så står du og mangler en træner. Så er det Daniel, du vil ikke fortryde det uanset hvad dit mål er! He is the guy"

Oskar, 20 år

- Har taget 5 kg muskler  på (2 måneder)

 

Jeg har haft fornøjelsen af, at hjælpe Oskar med hans ernæring og træning. Der er derfor været fokus på hvordan og hvor ofte han skulle træne, hvornår og hvor meget han skulle spise, samt hvad hans mad skulle bestå af (fordeling af proteiner, kulhydrater og fedt).

Emil, 27 år

- Har tabt næsten 40 kg fedt

"Jeg startede hos Daniel for 7 måneder siden, jeg havde på 2 år taget kraftigt på og jeg var derfor klar til en stor forandring i mit liv. Jeg har allerede tabt 25+ kg rent fedt og blevet mere markeret. Daniel er rigtig god til altid at forklare præcis hvad der skal til, hvad der sker hvis jeg spiser eller drikker noget specielt og hele tiden støtte mig i min udvikling"

Artur, 25 år

- Fik sin drømmekrop gennem den rigtige kost og træning!

Sammen med Artur nåede vi i mål. Han har kæmpet og arbejdet hårdt og målrettet for at nå sine resultater. Gennem vejledning i den rette kost og selvkørende træning, har Artur formået at tage over 20k på i muskler. Artur er blevet langt stærkere i alle øvelser og utrolig dygtig teknisk. Det er svært ikke at være imponeret over resultaterne!

Lea, 27 år

- tabte 12 kg fedt 3 måneder.

Jeg har netop afsluttet et forløb. Jeg valgte den store udvidede pakke med 24 træninger, kostplan, vejledning og kropsanalyse. 
Jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet! 
De har en bred viden og forståelse for kroppen, og hvad der er bedst for den. Både på det træningsmæssige plan men også med hensyn til kosten. Derudover er det en sjov og varieret træning, og de formår at holde ens motivation oppe hele tiden. 
Jeg kan varmt anbefale dem! De er virkelige dygtige. 
Længe siden jeg har haft det så godt med mig selv!:- 5 store stjerner herfra!

Maria, 42 år

- Har tabt 24 kg og kom af med ryg- og knæsmerter!

Gennem det sidste år har jeg har tabt 24 kg, fået en stærkere krop og er kommet af med ryg- og knæsmerter. Daniel er en kæmpe motivation for mig, på hans helt egen måde. På positiv vis formår Daniel at lave alsidig træning og han er altid meget oplagt. Træningen er differentieret så den gør mig stærkere, men tilpasset mit niveau. Daniel er dedikeret til at hjælpe mig med at ændre livsstil og er fagligt dygtig. Jeg har fået mere energi og jeg glæder mig til at jeg kommer i mål med mit vægttab med hjælp fra Daniel.

Victoria, 25 år

- øgede muskelmasse og kom i form!

"Daniel er en fantastisk vejleder og træner - meget professionel og samtidig har han et dejligt humør. Jeg kan mærke og se en stor forbedring på min krop. Daniel er god til at få træning og diæten til at være en livsstil jeg tænker sundere og har lyst til at være sund med kost og motion. Tusind tak"

Michelle, 26 år

- Kom ned i fedtprocent, i form og løb sit første halvmarathon!

Et forløb har hjulpet mig med at opnå mine mål om komme ned i fedtprocent, komme i form til at løbe et halvmarathon og til at kunne løfte min egen kropsvægt (og mere til). Det har blandt andet ført til, at jeg har fået en stærk og sund krop, der får de næringsstoffer, den har brug for, og at jeg har langt mere energi end tidligere.

Vigtigst af alt har Daniel - med blik for min individuelle proces - stillet mig de rigtige spørgsmål, som har fået mig til at prioritere sundhed og fysisk aktivitet i en travl hverdag. 
Jeg kan helt klart anbefale Daniel, som - ud over at være fagligt dygtig - også motiverer og udfordrer på det menneskelige plan.

Alice, 62 år

- Jeg fik dem anbefalet, da jeg have tabt motivationen.

"Daniel mødte mig lige der hvor jeg var, og ikke hvor jeg troede jeg var. Han mødte mig med en accept og en forståelse, hvor det ikke kun var træningen det handlede om - men HELE mig. Han formår altid at få en til at yde lidt mere end man regner med og er god til at vurdere hvornår han skal støtte op og hvornår han skal presse på. Samtidig forsøger vi ændre lidt på kosten, så jeg får en sundere livstil. SUPER positiv!"

June, 61 år

- har tabt sig og er kommet i form!

Daniel er en super god træner. Daniel har et fantastisk godt humør og er super god til at motivere mig til at give den en extra indsats. Daniel ved rigtig meget om kost samtidig med han ved alt om kroppens og musklernes opbygning.
Jeg kan absolut anbefale Daniel som personlig træner.

Kenneth, 34 år

- Har øget muskelmassen og reduceret sine rygsmerter!

Daniel er en utrolig dygtig og fantastisk personlig træner. Altid en motivator, selvom han må høre på mange skældsord! Jeg kan klart anbefale Daniel :-)

Natalia, 26 år

- Har tabt fedt, omlagt sin livsstil, fået styr på kosten og er nu langt mindre oppustet!

Jeg har trænet med Daniel gennem de sidste par måneder, og det har ændret mit liv. Hver gang jeg før i tiden har forsøgt træning på egen hånd, har jeg mistet interessen efter få uger. Denne gang købte jeg et forløb hos Daniel, og nu går jeg op i det med liv og sjæl. Han har hjulpet mig med at få langt bedre styr på min mad, da jeg lider af IBS, så jeg nu er langt mindre oppustet. Han motiverer både gennem hans egen passion for sit fag, som stråler ud af ham, opmuntrende ord, og gennem information. Han forklarer dig gerne virkningen bag alt, han beder dig gøre. Han er dygtig til at lære fra sig mht teknik og hans evigt gode humør gør timerne sjove, selvom det er hårdt. Han har været med til at ændre mit mindset, så jeg ser træning som noget positivt nu. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Daniel har reddet mig fra mig selv, for uden ham havde jeg sikkert givet op (igen). Kan varmt anbefale ham!

Christian, 35 år

- Tabte 10 kg og fik gnisten tilbage!

Jeg har haft seks fantastiske, og intense, måneder hos Daniel Knaap, hvor der virkelig er blevet flyttet grænser, svedt, grædt og jublet. Det har været en fantastisk rejse, hvor jeg har fået oparbejdet en grundform, fået lysten og gnisten til at arbejde hårdt for at nå mine mål, samt tabt små ti kilo.

Daniel Knaap er super kompetent, motiverende og ikke mindst ærlig. Det har været et perfekt match for undertegnede, og jeg har i Daniel haft en super "holdkammerat", og motivator.

Kan klart anbefale et forløb hos Daniel Knaap - det fik mig op af stolen, og ud i solen.

Josefine, 22 år

- Kom ned i fedtprocent og lagt livsstilen om!

Den bedste beslutning jeg har taget i lang tid, var, at starte i forløb hos Daniel. Han er super kompetent og der er ikke et eneste “hvorfor”, han ikke kan svare på. Kort sagt: Daniel er den bedste og jeg har ikke fortrudt min beslutning et eneste sekund!

Natalie, 23 år

- Tabte fedt, blev stærkere og fik skabt ernæringsmæssig balance i hendes vegetariske livsstil!

Daniel og jeg havde et rigtig godt forløb sammen, hvor han hjalp mig med at få implementeret sunde spisevaner i form af min vegetariske livsstil. Jeg har med hjælp fra Daniels støtte og vejledning, formået at træne selvstændigt og opnå mine mål om at tabe fedt og blive stærkere. Daniel er super professionel og kan svare på alt hvad jeg var i tvivl om. Mit forløb varede 3 måneder og det var en rigtig god mængde tid til at få igangsat nye mad -og træningsvaner. :-) Kan uden tvivl anbefales!

  • Facebook
  • Instagram Social Ikon

Adresse:

Trekronergade 147b

2500 Valby 

kontakt@knaap.dk

Tel: 53 53 35 53 

KNAAP

KOST • TRÆNING • COACHING

Kontakt mig her - så ringer jeg dig op!