LOKALER

Hvor? 

Personlig træning og kostvejledning foregår i private, lækre og lyse lokaler i Valby, København - kun 2 min gang fra Ny Ellebjerg station.

Udover at være let tilgængeligt med offentlig transport, er der rig mulighed for gratis parkering lige ved lokalerne. Lokalerne ligger desuden tæt på motorvejen. 

✔️ 2 min fra Ny Ellebjerg

✔️ 5 min fra Sjælør

✔️ Central belligenhed 

✔️ Tæt på motorvejen

✔️ Gratis parkering hele døgnet

Om lokalerne

Lokalerne byder på et stort privat område til styrke- og funktionel træning, med og uden frivægte, med meget forskelligt udstyr og rig mulighed for sammensætning af mange forskellige øvelser - både til nybegynderen, den erfarne og svært øvede. 

Endvidere har vi et område til cardio med både løbebånd, cykel og romaskine, hvor der også er mulighed for at komme og varme op inden din træning, så din krop er varm og klar til din træningstid begynder.  

Der er desuden et lækkert køkkenområde, hvor du har muligheden for at spise din frokost eller slappe af, både før og efter din træning. Selvfølgelig har vi også altid kold vand i køleskabet. 

 

✔️Uforstyrrede private og intime træningsrammer

✔️Gode muligheder for mange typer træning til alle niveauer

✔️Cardio-område - kom og varm op inden din træning

✔️Lækkert køkkenområde - altid frisk koldt vand i køleskabet

✔️Garderobe til jakker og tasker

Omklædning og bad- og toiletforhold 

Der er gode muligheder for omklædning og gode toiletforhold, hvor du er meget velkomment til at tage bad efter din træning. 

Her er der både nyvaskede håndklæder, shampoo, badeartikler, hårtørrer, diverse produkter, så du slipper for at medbringe dette hjemmefra.

- Det eneste du skal tænke på er at medbringe sko og tøj til din træning. 

✔️Gode toiletforhold

✔️Gode badeforhold

✔️Gratis brug af håndklæder, shampoo, artikler, hårtørrer mm.

Gode samtalelokaler

Samtaler, vejninger og målinger foregår i et lækkert lyst lokale, hvor vi kan vi sidde uforstyrret og tale om dine målsætninger, udfordringer, hverdag, med formål at planlægge det bedste forløb til dig. Lokalet har desuden en bioimpedansmåler. Denne bruges til at måle din kropsammensætning; heriblandt fedtmasse, muskelmasse, væskebalance mm. Disse data bruges til at følge din udvikling, gennem hele dit forløb. 

✔️Gode lyse og private samtalelokaler

✔️De bedste rammer for at planlægge dit forløb

✔️Bioimpedansmåler til at følge din udvikling 

  • Facebook
  • Instagram Social Ikon

Adresse:

Trekronergade 147b

2500 Valby 

kontakt@knaap.dk

Tel: 53 53 35 53 

KNAAP

KOST • TRÆNING • COACHING

Kontakt mig her - så ringer jeg dig op!