Daniel Knaap

✔️cand.scient i ernæring

✔️Statsautoriseret klinisk diætist

✔️Personlig træner 

✔️Sportskadeterapeut

✔️Fitnessinstruktør

✔️Flere års erfaring med mange forskellige klienter

MIN FILOSOFI

Jeg har mange års uddannelse og erfaring indenfor kost, træning og sundhed.

Gennem flere år har jeg brugt min viden og erfaringer indenfor ernæring, fysiologi og sundhed til at hjælpe mange forskellige mennesker i mål.

Alle mine klienter har forskellige målsætninger og forskellige udfordringer med at nå dem.  

Nogle vil gerne tabe fedt, bygge muskelmasse, blive stærkere - og andre drømmer om et fokus på en sundere krop og livsstil.

Målsætningen for mig er, at dine mål bliver nået, uden du behøver at sige farvel til alle livets fornøjelser. Sundhed handler både om fysisk og mental velvære.

Ved at tage hensyn til dig, dit liv, dine værdier, din person og hverdag, er det muligt at skabe en sund balance, der både giver dig rigtig gode resultater, men også er holdbart i længden.

Alle mennesker er unikke

Alle mennesker har forskellige baggrunde og forskellige måder at leve og se på livet på, med forskellige værdier, der hver især er essentielle for at bevare en høj livskvalitet. 

 

Derfor opstår der altid forskellige udfordringer, når der skal foretages en omlægning af kostvanerne eller livsstilen.

 

En grundlæggende omlægning af din livsstil og kostvaner er ALTID udfordrende - men med en grundig analyse og rette indgangsvinkel, har jeg gang på gang set, at det sagtens KAN lade sig gøre. 

Slankekure virker ikke på lang sigt

En hurtig kur eller drastisk omlægning af livsstilen giver muligvis resultater på kort sigt. Dog er det typisk svært at holde i længden, fordi det simpelthen ligger for langt fra hvordan vi plejer at leve vores liv.

 

Indenfor kort tid vil størstedelen miste motivationen og de fleste vil derfor falde tilbage til gamle vaner - og derfor mener jeg ikke, at slankekure og lignende er en løsning på problemerne. 

Ved at give dig de rette værktøjer, den løbende motivation, coaching og støtte, kan du kan nå dine målsætninger og bevare dit resultat herefter. - på denne måde ændrer du dit liv én gang for alle. 

Jeg hjælper dig med at finde en balance

Når jeg arbejder med mennesker, går jeg meget op i at skabe en balance mellem fysisk aktivitet, kost og det at gøre det en del af hverdagen, hvor der SKAL være plads til at kunne nyde et glas vin, et stykke kage, en burger eller hvad det nu måtte være.

 

Min erfaring fortæller mig, at denne tilgang viser sig at skabe langt mere holdbare resultater.

 

For mig er sundhed ikke ens betydende med at træne hver dag og spise alt efter en stram kostplan - tværtimod.

 

For mig er sundhed dét at skabe den rette balance mellem kost, fysisk aktivitet og hverdagen, så livskvaliteten ALTID er i top - og den balance er forskellig for os alle.

 

Det er denne balance jeg vil hjælpe dig med at finde.

 

Uanset om din målsætning er vægttab, muskeløgning, blive stærkere eller generelt at få et sundere hverdag, er jeg klar til tage dig hjælpe dig med min viden og erfaring om kost, ernæring, træning og sundhed. 

SKAL VI ARBEJDE SAMMEN OG NÅ DINE MÅLSÆTNIGNER?

  • Facebook
  • Instagram Social Ikon

Adresse:

Trekronergade 147b

2500 Valby 

kontakt@knaap.dk

Tel: 53 53 35 53 

KNAAP

KOST • TRÆNING • COACHING

Kontakt mig her - så ringer jeg dig op!