Æggewrap med spinat og citronmarineret laks/avocado-fyld

Opdateret: 4. dec. 2018

En proteinrig og lækker frokost eller aftensmad, der ikke bare smager lækkert - men også mætter godt. Fyldet i din æggewrap kan sagtens skiftes ud med andre grøntsager.


1 person

Kalorier: 400


Wrap:

30 gram spinat

1 æg

10 revet parmasan

En smule olie til stegning (smør panden)

Salt

Peber


Fyld:

80 gram røget laks

30 gram avocado

Citronsaft

En smule dild

20 gram spidskål

1 frisk tomat

1/4 løg

1 spiseske hytteost eller creme-cheese



SÅDAN GØR DU:


  1. Hak spinaten (husk at skylle den - og tør den bagefter)

  2. Riv parmasan i en skål, sammen med æg og spinat, samt salt og peber efter behov.

  3. Smør panden med en smule olivenolie og hæld æggemassen på panden i et tyndt lag.

  4. Efter ca. 1 minut, vendes æggewrappen forsigtigt og steges yderligere 1 minut på den anden side.

  5. Skær laks og avocado i små stykker eller strimler og hæld i en skål

  6. Hak dilden og spidskålen fint og hæld i skålen, sammen med en teske citronsaft og rør rundt

  7. Smør wrappen med hytteost eller creme-cheese.

  8. Hæld skålens indhold ud over æggewrappen og rul den stramt sammen.


Velbekomme!



Skrevet af:

DANIEL KNAAP

✔ st. Cand.scient klinisk ernæring

✔ Statsautoriseret klinisk diætist

✔ Personlig Træner

✔ Sportsskadeterapeut

✔ Fitnessinstruktør

✔ Ernæring og sundhed

www.knaap.dk

111 visninger
  • Facebook
  • Instagram Social Ikon

Adresse:

Trekronergade 147b

2500 Valby 

kontakt@knaap.dk

Tel: 53 53 35 53 

KNAAP

KOST • TRÆNING • COACHING

Kontakt mig her - så ringer jeg dig op!